diumenge, 1 de desembre del 2013

Una frase esgarrifosa

Hola feministes! Bé prou sabeu com sóc jo de feminista i com en aquests articles de caire feminista, algunes vegades, fins i tot, he exagerat les meves opinions perquè en la lluita per la igualtat de les dones, tot i que s'ha avançat, com que encara no hem arribat al destí, doncs això, encara falta... I tot el que falta, sempre és molt, per qui té la mancança.

I tot i ser tan feminista, mai no podria pronunciar una frase com: els homes són molt bèsties, haurien de fer feines de camàlics! I no ho puc dir perquè no ho penso. Aquesta frase l'he rumiada molt per imaginar com el bèstia del expresident del Consell General de Ciutadania a l'Exterior, va poder dir que "las leyes son como las mujeres, están para violarlas". Això no ho pot dir sinó una persona que ho pensi i, a més a més, ho tingui assimilat, perquè si no el seu cervell no li hauria fet el link pertinent per poder vomitar-ho.

I per si la frase, sola, ja no fos prou esgarrifosa, es veu que la va dir després d'unes altres paraules que també eren delictives. Li faltava un vot per completar l'acta de la reunió que acabaven de fer i va dir als reunits: "Son nueve? Pues ponemos diez!" Aquest individu no té cap mena de principis morals ni ètics.

I aquest individu sense principis és el que representa als espanyols, a mi no, a l'estranger. I té un càrrec de president! Li va durar poc, és clar, només un dia perquè totes les persones que varen sentir la frase, homes i dones, li varen exigir disculpes públiques. Les va demanar, però encara va tenir el fetge de no dir exactament el motiu de les disculpes.

Ara, jo m'imagino aquest individu, quan era diputat del PP, fent gresca amb els seus amics i dient tot un munt de bajanades masclistes i rient a cor què vols.

I com que aquestes bajanades li feien gràcia i li agradaven tant, aquesta de les dones i de les lleis, se li va quedar incrustada al cervell i va fer l'esforç de retenir-l'hi per poder seguir explicant-la als seus amics masclistes.

Però, oh mala fortuna! Se li va escapar en un lloc que no tocava! I un masclista més al canyet! Encara ens en queden molts per detectar!

Si us plau feministes, mai no deixeu que cap home ni dona digui una frase com aquesta, sigui del partit que sigui, sense intentar, al menys, explicar-li que és una gran bestiesa.

A veure, si les generacions futures podran exercir les seves funcions públiques sense haver de protagonitzar escàndols com aquests.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada