diumenge, 1 de desembre del 2013

Se'ns posa la pell de gallina!

Hola feministes! Ni durant les vacances "pasquals" les dones no podem abaixar la guàrdia. Sempre hi ha algú que està a punt i amb ganes d'espifiar-la, atemptant a la dignitat de les dones. I això dol. I dol més si, a més a més, és una dona. I encara dol més si, a més a més, és una professora i diu, quan els seus alumnes l'estan escoltant pensant que els ensenyarà el que és correcte, barbaritats contra el seu propi gènere (barbaritats que si li passessin a ella o als seus, segur que no seria capaç de practicar o suportar).
 
Us resumiré el cas. La professora Glòria Casanova, d'una universitat privada valenciana, va tenir la ignominiosa deslleialtat contra les seves companyes de gènere, d'afirmar que: "las mujeres maltratadas no deben separarse porque eso es amor" (amb tanta bestiesa, vés a saber si per casualitat es podria estar referint a que l'home que maltracta també ho fa per amor... hem sentit disbarats tan grans!). O bé que: "el aborto en el caso de violación, no es tolerable porque dentro de lo terrible de la violación sacas algo bueno, que es un hijo, un don de Dios (esperem que si, Déu no ho vulgui, li passés a la seva filla, fes dir moltes misses d'agraïment pel do que Déu li hauria enviat). O bé que: "aunque tu marido te sea infiel, la verdadera prueba de amor es seguir amándole con lágrimas en los ojos, como Jesús lloraba en la Cruz" (com que deu ser pepera, m'imagino que ho diu molt tranquil.la perquè no he sentit comentar cap cas de marit pepero que sigui infidel, corrupte sí, però infidel, no, la veritat! ah! i això de que Jesús plorava a la creu, potser s'ho hauria de repassar...) I per acabar: "la homosexualidad se puede corregir" (és que ja ni sé què dir, d'on no n'hi ha, no en pot rajar!).
 
Doncs ara, imaginem-nos un home, per no dir una dona, que també sigui professor, que també sigui valencianet, xe!, però que no sigui pepero. I que en una classe valenciana digui: "Mariano Rajoy és un gran imbècil".
 
Si la senyora Casanova no ha estat expulsada de la seva feina, emparant-se en el seu dret de càtedra, aquest professor també tindria dret a repetir cada matí, com que diu bon dia, "Mariano Rajoy és un gran imbècil".
 
Però com que les joventuts peperes han aconsellat als alumnes que denunciïn els "adoctrinamientos" que puguin fer els seus professors, emparats en el seu dret de càtedra, aquest professor, en qüestió d'un parell d'hores, màxim tres, estic seguríssima que seria cessat i expulsat del cos de professors.
 
No hi veieu cap paral·lelisme entre aquesta proposta de les joventuts peperes i les repugnants delacions de l'època franquista? Se'm posa la pell de gallina!
 
Anem a comparar els casos: Glòria Casanova està molt lluny de la realitat quan afirma que l'homosexualitat es pot reconduir, que la violació té un aspecte positiu i que la infidelitat del marit et permet mostrar tot l'amor que li pots donar.
 
En canvi, que aixequin la mà tots els que estiguin d'acord amb la idea que Mariano Rajoy és un gran imbècil. Es pot pensar, però no es pot dir en una classe, potser entre amics, tira que te va...
 
Si us plau, feministes, expliqueu bé a les vostres filles i fills que no s'ha de reeducar l'homosexualitat, que l'avortament és legal, i que ningú no es pot sentir culpable per no poder seguir estimant la seva parella, si li ha estat infidel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada