diumenge, 1 de desembre del 2013

Consells per l'estiu

Hola simonetes! Ja tenim la calor a sobre i, enguany d'una manera aplastant! I aquí estem amb totes vosaltres per recordar-vos que no patiu en absolut per totes aquestes models que surten a les revistes (totes les fotos estan manipulades), i al televisor (totes les noies estan retocades amb maquillatges, talons, faixes... passen gana, només poden menjar pomes quan desfilen, es deuen marejar...)

Aquestes noies viuen de tenir un aspecte impecable i no tenen més que entre vint i trenta anys.

A partir d'aquesta edat, les dones, en sa immensa majoria, som com les calderes velles, o bony o forat o tot plegat.

Ah! Però els homes tampoc se n'escapen! Amb l'edat, la majoria, i alguns abans, solen començar a fer panxa, l'anomenada pàtria. I els seus banyadors són més indiscrets que els nostres. Els seus banyadors s'acaben just en el punt on la seva principal prominència es comença a inflar i no poden dissimular res. En canvi, nosaltres les dones, podem oblidar els biquinis i passar-nos als banyadors de licra que estrenyen el que poden, allà on poden, i dissimulen força. Encara que ridícula, és una avantatge!

Si als homes els sap greu el seu problema de banyadors, o busquen nous dissenys, inspirant-se en les monades que hi ha a les botigues pre mamà, o es busquen algun simonet que els consoli!

Nosaltres, les simonetes, en les nostres reunions, a part de culturitzar-nos, també ens escoltem les unes a les altres i ens consolem. Què faríem les dones sense les nostres amigues? Preocupar-nos perquè el banyador no ens queda tan bé com l'any passat? Mai! Ens mengem una bona amanida amb les nostres amigues i ens fem un bon tip de riure! I en acabar, aquell mateix banyador ens fa sentir quasi models! I és que amb l'amanida compartida i el riure conjunt ens hem aprimat!

Amb tot, posant-nos ara una mica més serioses, no ens agraden gens, aquest munt de senyores tan conegudes que es dediquen a vendre productes, de qualitat més que dubtosa, pel televisor. Estaríem parlant de reconegudes actrius com Carmen Machi, Lola Herrera, Carmen Maura... Segur que els han pagat un munt de calerons per fer-ho, i ho han acceptat pels diners perquè les seves qualitats artístiques, en aquesta mena d'anuncis, no es poden apreciar. Ah! I fixeu-vos amb la coincidència: totes tres passen del vint anys, i dels trenta també, i del pes ideal! I són taaaaaan feliiiiiiices!

Si us plau, feministes, no us preocupeu gens ni mica si el vostre banyador no us queda tan bé com el de l'any passat. I quan vegeu alguna d'aquelles fornides pàtries virils, sigueu també indulgents.

Bon estiu a totes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada