diumenge, 30 de setembre del 2018

El PP premia amb putes



Quina misèria moral i quin cinisme! A part d’un obvi masclisme. Doncs resulta que el ple de la Cámara de Madrid ha proclamat, no pas fa gaires dies, secretari general de la institució a un alt càrrec d’Esperanza Aguirre que, en el seu moment, es va fer famós per una frase ―fastigosament masclista, del «caso espías». Aquest mal famós respon al nom d’Alejandro Halffter.
L’elecció d’aquest impresentable es va fer seguint el típic estil de tripijoc, escàndol i immoralitat del PP. El concurs va començar amb quatre candidats. Només se’ls va deixar una setmana per a la preparació... (sospitoset, si més no). Dos d’ells, en assabentar-se que Halffter seria sí o sí l’elegit, van declinar la seva participació. Només en va quedar un per mantenir, aparentment, les aparences. Perquè en l’època de glòria de les xarxes socials, la informació tendeix a esbombar-se (encara que tardi com les malifetes del Borbó).
El «caso espías» va tenir lloc el 2015 i no serà jutjat fins el febrer de 2019. El que dèiem de l’estil... En unes gravacions que van sortir publicades al diari «El Mundo» (entre ells també es devoren), es podia escoltar una conversa de Halffter llavors viceconseller de Presidència i home de confiança de Francisco Granados (un altre que tal!). Parlava amb uns guàrdia civils que estaven imputats en el cas i que acabaven de fer unes declaracions davant del jutge d’instrucció. Halffter els va dir, literalment, el següent: «Habéis declarado muy bien, hay que celebrarlo con un volquete de putas»
Dos barbaritats: el delicte de falsa declaració (perquè si no, no els hauria felicitat) i el doble delicte de premiar un delicte i fer-ho amb una conducta clarament immoral. I totalment masclista.
Un individu que té un alt càrrec en el govern d’un país, es pot permetre aquesta baixesa moral i tornar a ser elegit per a un altre càrrec important? Si ets del PP sí! Potser per això té més votants (encara que ara també sigui dubtós), del compte. Perquè si treballen malament encara els va millor.
I si aquells guàrdia civils estimaven la seva dona? Com és que el tal Halffter va xerrar a raig pressuposant que per a tots, el tal premi, seria com una loteria? No em queda cap altre raonament que pensar que per a ell, un bolquet de putes és el premi màxim. Sento llàstima per la seva esposa.
Segons ell ves que havia de dir aquesta frase no la va pronunciar mai. I més pecatots: la va atribuir a una persona a la que només coneixia de feia un dia. D’ara en endavant, quan m’equivoqui, ja sé què he de fer: traspassar el meu delicte al qui passi per davant meu.
Total, que si ets del PP, masclista i reincident de pecatots pots aconseguir alts càrrecs d’aquells que a fi de mes ragen fort. En aquest cas 130.000 anuals.
I és que la immoralitat, sigui masclista o no, hauria d’estar severament castigada. Mai premiada.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada