divendres, 10 de novembre del 2017

Relacions sexuals al PSOE


No m’ho invento, creieu-me! I no cal ser gaire llest per saber que a tots els partits polítics neixen nens amb fluïdesa parlamentària... Home! O dona! Potser la Gabriel i la Reguant encara no s’hi ha posat perquè, estampant samarretes, tenen molta feina i només els queden minuts per un pim-pam. En canvi, la Colau ha aprofitat molt bé el seu pas per l’Ajuntament de Barcelona per engendrar (segurament a casa seva, però com que té el marit a tocar, aneu a saber...) el seu segon xiquet. Són punts de vista! O posicions!
Bé, el cas és que, al títol, no m’he atrevit, per decòrum, a utilitzar la paraulota malsonant que un regidor del PSOE Canario, un tal Zebenzuí Rodríguez (que els de casa seva deurien tenir morenes el dia que el van batejar...) va publicar al seu WhatsApp. I el cas és que el mot esfereïdor no és el problema; la barrabassada és el missatge. En poc més de cinquanta paraules Zebenzuí és capaç de confessar-se autor de dos gravíssims pecatots d’abús de poder. Tan mal vistos a la llum del dia (perquè de nit i d’amagatotis, qui més qui menys s’hi esmerça tant com pot), que els seus companys del PSOE Canario, si poguessin, l’haurien plantat d’espantaocells al cim del Teide. Perquè el mal polític és regidor de l’Ajuntament de San Cristóbal de La Laguna.
Aquí va el missatge: “yo a follar...jejeje...con empleadas que pongo yo y enchufo en el ayuntamiento...”
A l’estil Basté, horripilantissíssim! I a sobre, pretén disculpar-se argüint que era una broma! Amb el mateix estil, súpermegamoltrepulsiu!
Voleu dir que al PSOE Canario hi ha molts homes com aquest? No! Ni molt menys!
Voleu dir que el PSOE Canario és un partit follador? No! Ni molt menys!
Voleu dir que al PSOE Canario hi ha més militants que poden endollar dones per abusar sexualment d’elles? No! Ni molt menys!
Però el Zebenzuí és una empastifada oliosa. A més, l’individu és reincident: una estudiant de Ciències Polítiques de la Complutense també l’ha denunciat per assetjament sexual. I això és només el que hem pogut saber, perquè el que deu haver fet...
Per tant, aquest electricista d’endolls canaris, com a reincident, fent d’espantaocells al Teide, es mereixeria que els voltors, per espantar-lo, l’inhabilitessin d’allò necessari per seguir delinquint, al menys, quant a abusos sexuals.
D’homes bons i dolents, n’hi ha a tots els partits. I de dones, també, però menys (vull dir als partits). Disculpeu-me un atreviment: hi ha partits que sembla que en facin col·lecció ( i potser no em refereixo al PSOE Canario).

I és que en la vida privada, sense delinquir, tothom pot fer el que vulgui, però en la vida pública ningú no pot assemblar-se, ni de lluny, a cap heroi de les novel·les del Marquès de Sade. Qui està al capdavant s’ha d’exigir un expedient immaculat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada