dissabte, 22 de febrer del 2020

«Trincona de putas y cocaína»



Aquest titular, fins i tot sense contextualitzar, ja denota una falta greu d’educació per la seva vulgaritat. Però qui hi ha darrera?
El número 3 de Vox ja, d’entrada, sembla que no anem bé Hermann Tertsch, quan va assabentar-se del nomenament de María Jesús Montero com a Ministra d’Hisenda (càrrec que ja ostentava) i més a més, portaveu del Govern, va escriure la següent piulada:
«Es sin duda un acierto que sea la Farruquita, estrella de la corrupta Junta Andaluza socialista y trincona de las putas y la cocaína, el rostro del nuevo Gobierno»
Per què li diu Farruquita? Es veu que es va guanyar aquest malnom entre els seus col·legues metges ja que és llicenciada en Medicina. I es veu que li deien així per la seva actitud altiva. Tret poc recomanable.
Que és una «estrella corrupta» de la Junta d’Andalusia hi ha molts mitjans de comunicació que en donen fe: perquè la relacionen amb els ERES (fins i tot al punt de canviar-li el cognom i dir-li MontERE), i pel gran escàndol de frau multimilionari del Govern del PSOE entre el 2004 i el 2013. Ella no està afectada personalment però sí que formava part del Govern que ve prendre aquestes decisions. L’oposició també la criticava pels 22 000 pacients ocults i pels 500 000 que no estaven inscrits.
Però si ser corrupte per diners ja és un tret al que ens té acostumats la política espanyola i part de la catalana, ser un delinqüent moral, a més a més, amb extorsió i abús de dones, sent dona, ho trobo realment molt greu.
Quan es van destapar els pagaments de quasi 40 000 € d’alts càrrecs dels PSOE (la xifra del PP és quasi quatre vegades més alta), en prostíbuls ―amb disbauxes on també hi corria la droga― de Sevilla, Còrdova i Cadis, ella va fer la vista grossa; com si el pecat no fos gros. No es va preocupar ni d’investigar ni de sancionar ni d’intentar evitar que amb diners públics es paguessin males gresques personals.
Sí que estic d’acord amb Hermann Tertsch quan diu que no és un rostre moral escaient per a un Govern que vol fer algunes coses ben fetes. No l’és.
Però, com anava allò de tirar la pedra qui estigués net de culpa?
Qui és Hermann Tertsch? A part de ser el número 3 de Vox, és columnista de l’ABC. Va ser condemnat a pagar una multa de 12 000 per haver acusat d’assassí a l’avi de Pablo Iglesias sent fals. I va demanar per twitter, una intervenció militar per interrompre el cop d’Estat que perpetrava el PSOE segons ell i el seu partit volent trencar la unitat d’Espanya. Després va dir que no ho havia dit. I ho tenia escrit!
I és que si ja és prou greu acusar en fals i demanar intervencions militars contra qui no opina de la mateixa manera... com a feminista, m’indigna que hi hagi homes (siguin del partit que siguin) que paguin amb diners públics les seves putes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada