dissabte, 30 de setembre del 2017

Les dones els triem ben plantats


La Revista Española de Investigaciones Sociològicas  (REIS) —perquè als descendents de La Católica els agrada molt tot això de la reialesa—,  ha publicat els resultats de dues grans —ells també ho fan tot gran—, enquestes realitzades pel Centre d’Investigacions Científiques (CIS) entre 2013 i 2014. Es demanava als entrevistadors que posessin una puntuació respecte de l’atractiu físic dels entrevistats. La primera es va fer sobre unes 1965 persones d’entre 30 i 50 anys; la segona, sobre unes 2303.
La idea —qui no té feina, el gat pentina—, era saber si ser lleig dificultava per igual a homes i dones la conquesta de parella.
Per sort, en aquesta minúcia —però potser hi haurà qui ho trobarà d’una rellevància extraordinària—, les dones tenim més sort. Quina alegria! Em fa tanta il·lusió tenir més sort que els homes, ni que sigui en una rucaldat!
Es veu que als homes lletgets se’ls complica molt més aconseguir conquistar una dona per a conservar-la com a parella. Però no sé si les enquestes es refereixen a homes de nas piramidal i ulls boteruts com croquetes rodones o a homes d’ànima empestada de vicis.
Però anem a pams i fixem-nos en el punt de vista masculí: les dones són molt més banals que els homes i busquen la bellesa física. Els ho podríem acceptar si no sabéssim, per altres enquestes, que les dones tenen altres prioritats com la bona companyia o una estabilitat econòmica o —també ho solen manifestar, una bona simpatia.
Sospitaríeu dels homes que hagin pogut encarregar aquestes enquestes?
Ara fixem-nos en el punt de vista femení: com és que les dones, tot i ser lletgetes, podem tenir més èxit? No pot pas ser perquè tinguem més qualitats que els homes... Perquè la paritat que reclamem les dones en tants terrenys, també la volen els homes quant a qualitats humanes. Perquè home i dona tenen les mateixes possibilitats de ser magnífiques persones. Però, què passa? Que els homes no saben lluir-les tant com les dones... Que les dones tenen més afany de superació... Quan una dona té les pestanyes curtes i esclarissades, tot i la feina i la despesa, sol ajudar-se del rímel. En canvi, els homes, no solen gastar-ne. No pas perquè els falti temps o diners, és una altra manera de ser...
Les enquestes, a més, afegeixen que els homes lletgets tenen més dificultats per aconseguir una dona amb estudis universitaris o amb nivell d’estudis superiors.
Tampoc és necessari tenir estudis per poder gaudir d’una magnífica vida de parella. Però potser vol fer-nos entendre que les dones més qualificades poden escollir més que els homes. Vet aquí quin cas! Com un cabàs!

I és que homes i dones sabem que ser atractiu no és important, però la química emocional va per on vol i les dones, perquè s’ho poden permetre, li donen via lliure. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada