dilluns, 5 de març del 2018

Pijes de C’s que són masclistes



I jo que voldria, per ser dones, defensar-les. Però, impossible! No sé què poden tenir al cap, a part de voler, amb ganes, semblar pijes. Potser han comprat massa serradures. Ah! També cal dir que volen prosperar gràcies a la política però l’espifien dia sí, dia també.
Comencem per Melisa Rodríguez, cap de llista de C’s per Santa Cruz de Tenerife. En una entrevista van preguntar-li sobre el seu feminisme i va respondre que els gossos han de tenir els mateixos drets que les dones i els homes. I per això va presentar un projecte de llei perquè «els gossos siguin persones». Quina agudesa intel·lectual! Doncs mira, que també aprenguin a fer llits i dinars. Quan els gossos sàpiguen netejar els plats de sopar, et ben asseguro, Melisa, que a part d’estimar-me’ls, com a essers viu com tu dius, també lluitaré perquè l’administració els pagui la seguretat social.
Es veu que la tal Melisa que es considera una «bellesa agradable», només ha tingut problemes de masclisme quan ha hagut de barallar-se amb gent d’altres partits. Suposo que amb aquesta resposta està atacant el seu rival, el PP. Perquè als altres partits, els masclistes no creixen com les males herbes. Però una coseta sí que m’ha estranyat de la seva ressenya a Lepa Punca (la seva marca de joieria): «durante la realización de sus estudios tiene la oportunidad de realizar infinidad de viajes alrededor del mundo, que son los que han servido en gran medida de fuente de inspiración». Mira per on, que jo, i moltes com jo, no vàrem pas tenir aquesta oportunitat. I no em consta que la UPC pagui viatges als seus estudiants. Als que estudien, vull dir. No als que viatgen arreu. Potser per culpa de les campanes, no acaba d’entendre la diferència entre persones i animals. Si us plau, que segueixi viatjant si el pare o qui sigui pot seguir pagant-li.
Però tampoc no ens podem oblidar de la irascible i frenètica Inés. L’Arrimadas, vull dir. Que ve, d’arrambar-se al poder. Aquesta no pot assistir a la manifestació feminista del 8 de març perquè, tot i que no s’ha llegit el manifest, ja sap que hi ha reivindicacions capitalistes, va passar-li pel cap de dir, que no comparteix.
Sempre se li escapen detallets, a l’Arrimadas. Com quan va dir que a França havien posat a la presó (això per no saber mostrar compassió pels seus companys de política empresonats per les seves idees), un home que havia calat foc a un cotxe. Sort que el Basté va recordar-li que hi havia el policia, a dins del cotxe.
De veritat, ja sé que tenen estudis, però no ho demostren gaire. I ja sé que són dones, però o se senten superiors o no saben què és la sororitat femenina.
I és que: «si al hablar no has de agradar (ofendre, insultar o menystenir), será mejor callar». Si més no, no dedicar-se a la política.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada