divendres, 20 de maig de 2016

Curs de masclisme a 300€


Al·lucinant! Al·lucinant que algú (suposo especialment homes), pugui llegir aquest títol en un vídeo i decideixi mirar-se’l per si li interessa comprar-lo. Doncs es veu que sí! L’al·lucinador és un tal Álvaro Reyes que es fa dir instructor de Daygame ( terme que podreu trobar a l’Urban dictionary). Per a ell, daygame, només vol dir seduir de dia. I la paraula joc em fa pensar que, per a aquest desorientador de ments extraviades, seduir no incorpora cap transcendència.
També es fa dir coach! Perquè, si algú té seguidors, ja es pot dir coach? Llavors, tots els pastors de les nostres muntanyes també són coaches! I segurament tenen més coneixements sobre comportament de bestiari, que aquests individu sobre la humanitat. Per poder ser coach, entenc que, com a mínim, s’ha de començar per acceptar-se un mateix. Doncs no cal! Aquest senyor, fins i tot, s’ha rebatejat perquè, en realitat es diu Jeremías Pérez  Bartolomé. Què no li agrada el seu nom? Que se sent inferior per dir-se Jeremías? O és que pressuposa que com a Jeremías no podrà lligar?
Sense endinsar-nos gaire en el curs, trobem consells sobre com abordar dones, pel carrer, a la llum del dia i, en menys de quatre minuts, besar-les. I proposa: “creu-te que tens el dret a fer el que vulguis, demanar és símptoma d’inseguretat, no preguntis mai si vols fer una cosa, no esperis el seu permís...” Ja n’hi prou, no?!!
Potser a la seva escola es van avançar als fets i tampoc van fer filosofia, o a ell el van declarar exempt per manca de capacitat. No ho sé, però alguna raó hi ha d’haver. Tanmateix, molta gent ha passat per l’assignatura de filosofia, sense assabentar-se de res perquè aquests consells tenen 400.000 seguidors!!!! Què passa a les escoles? I a les Universitats? Perquè aquest personatge és biòleg!
I jo sospito que alguns d’aquests homes, com els xaiets del pastor, prefereixen ser enganyats, no pensar i poder besar alguna dona al carrer (encara que el bes sigui robat des de l’esquena o tapant-li els ulls, tal i com aconsella aquest masclista impresentable). El detall que no observen els 400.000 seguidors és que només besa ell, mai no és correspost. Però ja està fet! Ja puc dir que he besat a qui m’ha donat la gana!
Afortunadament ja s’estan recollint firmes per tancar el seu canal. Però enlloc d’haver-n’hi 400.000, només n’hi ha 95.000.
Segurament, al seu poble, Torrejón de Ardoz, li fan molt de cas i els hi encanta tenir un fill al Youtube. Però a Barcelona, quan hi va anar per fer un curset, un grup de feministes es van plantar al local a fer-li escarni públic. En pocs minuts, després dels insults, va ser pràcticament foragitat del local. El van titllar de bavós, mal tractador i violador. A més, de cantar-li: tu polla violadora, a la licuadora...  S’ha de ser condescendent, especialment amb la inconsciència!

I és que si la nostra societat no pot evitar l’existència d’entabanadors, s’hauria d’esforçar, al menys, en aconseguir que aquests no poguessin tenir 400.000 seguidors entabanats. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada