dimarts, 13 de juny del 2017

Hostesses tipus pitxer bufó


Qui va proposar la primera hostessa tipus pitxer bufó en català o Barbie en americà? Déu Nostre Senyor, segur que no! Per mil diverses pintures, sembla que Ell més aviat va abandonar Adam i Eva nusos —paritàriament—, al Jardí de l’Edèn.  Però, ¿recordeu que l’home no ve de la patata i que a la foto d’avantpassats, penjada al menjador, hi hauríem de tenir un primat o un homínid?
Sigui el que sigui, actualment ens trobem encara lluitant per a que les dones no hagin de fer —entre moltes d’altres feines—, la de pitxer bufó.
I si el Déu del cel no va donar feina a la primera hostessa, no em queda cap més remei que imaginar un home —perquè no em puc creure que tal barbaritat la fes una dona—, dient: calla! Aquí hi faria ben bonic una dona amb un tipàs molt ben dotat i ben escàs de roba! I així va començar la professió d’hostesseria femenina! I es va escampar arreu (convencions, fires, esports...), amb noies de pitrams més inflats que globus a punt d’explotar, escots (descordats) com gorges impressionants  i faldilles arran de calça.
No fa gaires dies, un hostessa va denunciar la casa Schweppes perquè, durant la celebració del Godó, van obligar-la a portar un vestidet d’aquests: escotat i curt en dimensió màxima, a vuit/deu graus de temperatura solar. L’agència de models i la marca de begudes es van defensar atacant: la noia havia acceptat la feina sense cap coacció. 
Aquestes noies boniques dels esports, altrament anomenades paraigüeres (no perquè es dediquin al negoci dels paraigües, sinó perquè acompanyen els esportistes sota paraigua, com si fossin el Sant Pare sota pal·li), ja van perdent la feina perquè alguns països —conscients de la degradació i la falta de dignitat que aquesta vexació suposa per a les dones—,   estan eliminant-les dels podis esportius.
Austràlia va ser el primer país en treure les hostesses d’una competició ciclista d’alt nivell exclusiu per a homes. Però encara en queden moltíssimes... Quan l’Anna Gabriel i el seu seguici puguin governar, a part d’acompanyar el senyor Mas, en els seus desplaçaments, sota paraigua, estic segura que a Catalunya no hi haurà cap més dona treballant de pitxer bufó.
Amb tot, potser cal ser empàtic i pensar que la casa Schweppes en realitat és ben feminista perquè creu en el poder de les dones —exposant els seus cossos per mig plat de llenties—, per encolomar el que vulguin, mig desvestides, als homes. Perquè si pensés que a les dones se’ls pot encolomar qualsevol cosa amb models tipus Ken, ja els hauria posat.  

I és que aquest tipus de masclisme pot ser molt cruel i, per aconseguir que els homes puguin hidratar-se amb begudes dolces addictives, poden passar per alt que les dones se’ls morin de fred.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada