dissabte, 18 de març del 2017

Qui ho diu que les feministes són lletges?


Doncs qui escriu articles periodístics sense adonar-se de la seva pertorbació mental és un tal Pablo Escobar. I no em refereixo al narcotraficant, evidentment! Em refereixo a... no he pogut trobar ni el seu currículum ni el seu perfil a internet. Només puc constatar que és un masclista, amb ganes de ser-ho. O més idiotament, amb tantes ganes de sentir parlar d’ell mateix, que és incapaç d’apercebre la seva similitud amb un borratxo dient disbarats descontrolats.
 Afirma amb rotunditat, com una veritat categòrica que ningú no li pot refutar que les feministes atreuen menys que les dones normals. I ara no sé si les meves amigues feministes, guapíssimes, (perquè tenen bons sentiments i saben pensar), han comprat el marit en una tómbola. A més, què seria una dona normal? La que no vol tenir la mateixa dignitat que un home? Doncs ja no és normal: se sent inferior.
I s’atreveix a fer una classificació masculina (que potser seria el més encertat del article, reduint-los a uns espècimens ben curiosos).
A los machos, les gustan más las mujeres con voz afrancesada, que las machorras con dicción de camionero. Jo, als homes en general no els tracto de mascles. I la dicció de camioner és la d’ell, però per escrit, que té més delicte.
A los hombres, les atraen más las féminas que se depilan que las primas de Chewbacca (el pelut de la Guerra de les Galàxies). Si les dones fóssim així de carallots, la majoria dels homes s’haurien quedat per vestir sants.
A los señores, les enamoran más las damas bien vestidas que las chonis escotadas. Ah! Els altres no eren senyors?
A los dandis, les provoca más una mujer con ropa que una en topless. Qui ha d’anar provocant i per a què?
A los elegantes, les someten más unos tacones que unas zapatillas de rapera. Us l’imagineu amb la seva dona (si és que n’ha pogut aconseguir alguna), despullada, amb sabates de taló i ell amb un fuet a la mà per sotmetre-la?
A los sensatos, les tira más una chica lista y trabajadora que una sabelotodo adicta al trabajo. Els sensats són un grup a part i les dones més llestes que ells, els fan nosa…? Oi que enteneu això?
A los caballeros, les enternece más una señora con instinto maternal que una hedonista con alergia a los niños. Estaríem parlant de que la majoria d’homes de la meva generació i de totes les anteriors són hedonistes?
A los forzudos, les cautiva más una silueta femenina que una musculosa despeinada. Al meu gimnàs, les dones no van despentinades i saben fer quasi les mateixes coses que els homes despentinats.

I és que la raça humana, de comptar només amb pacos escobars d’aquests i els seus tipus: forçuts que no volen dones com ells, cavallers que no ho són, sensats insensats, elegants que no saben vestir d’esport, dandis que necessiten monges, senyors peluts que volen dones depilades i mascles que necessiten dones amb veu afrancesada... ja s’hauria extingit. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada