dimarts, 19 de maig del 2015

Homes, a alguns ja no us cal anar més al gimnàs!



El diari El Norte de Castilla, ha publicat fa pocs dies que un grup de metges de tres hospitals de Frankfurt, ha fet un estudi que ha estat recollit en diferents mitjans de comunicació nacionals i estrangers.
  Publicacions com el New England Journal of Medecine, Menshealth o Daily Record argumenten —segons la doctora Karen Weatherby, gerontòloga i líder en investigació—, que mirar els pits de les dones allarga la vida dels homes!!!!
  Sí, sí, tal atzagaiada vol fer-nos creure que les deleroses visions del pitram femení per part dels homes —vull creure que no tots, a part dels que prefereixen altres pits—, augmenten el ritme cardíac de tal manera que contribueixen a mantenir els vasos sanguinis en bona forma. I tants diners que s’hauria pogut estalviar la Seguretat Social amb......... I tants d’homes que haurien pogut sobreviure d’uns pots operatoris envaint-los les habitacions de les UCI amb gogós girls ben dotades de pectorals mig descoberts. I per a segons quins, també es podria fer amb gogós boys ben dotats del que convingués.
  Bé, el cas és que, segons la foto d’aquest diari, la girl ha d’estar molt ben dotada perquè si no, no funciona. O al menys, és això el que he pogut deduir dels pits de la noia. Més aviat semblen cascs d’anar en moto de capgrossos de festa major. Segur que el fotògraf, per poder-los enquadrar, va haver d’enretirar-se com a mínim, la distància de dues places majors.
  Però espereu!!! La imatge està més que molt modificada. Si us hi fixeu bé, per l’angle inferior esquerra es pot apreciar un braç molt prim, incompatible amb l’abundós mamellam. Que d’altra banda, si ha de servir de medicament, o l’ensenyen nu o no cal fer-ho amb el to provocatiu de la fotografia. Un sí és no és, que deixa veure un possible sostenidor de color rosa que ja fa dubtar de la veracitat de la informació.
  Tampoc entenc — si és veritat que allarga la vida—, perquè cap metge alemany no ha fet un estudi per a les dones. Què hauríem de mirar, per allargar la nostra vida? Però no ens cal pas, solem durar més que ells i ja tenim a les amigues que ens ofereixen totes les prestacions, encara que estiguin més llises que els planells val·lisoletans. 
  Encara cal afegir-hi un record per al insigne alcalde de Valladolid, F.X. León de la Riva, casualment del PP. Us recordeu d’aquella frase, com anava? Sí! Una dona que volgués perjudicar-lo es podria arrencar els sostenidors i la faldilla dins d’un ascensor i acusar-lo d’agressió. Suposo que al seu consistori, les dones van preferir, per sempre més, pujar encara que fossin deu pisos a peu, que compartir amb ell habitacle tan perillós.
I aquest no era el primer exabrupte del batlle! Com que tenia mania al PSOE sempre s’acarnissava amb dones d’aquest partit. De Carme Chacón en va dir que era una senyoreta Pepis vestida de soldat. De Leire Pajín que quan li veia la cara i els “morrets” sempre pensava el mateix però que no ho diria en públic. I de Soraya Rodríguez ,que qualsevol dia l’acusarien d’haver-la violat, però la veritat és que cal...
I és que notícia i estar publicat en segons quin diaris, no té res a veure. Ni existeix la tal doctora, ni cap estudi d’aquesta mena, afortunadament!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada