diumenge, 6 de novembre del 2016

Al menys, tres noies drogades i violades al mes!


I va en augment! I no s’atura perquè ningú no fa res o no  fa prou per eradicar-ho. On hi diu que no es pugui sancionar de manera més contundent els xicots joves que abusen de les seves companyes —a vegades amigues? Per no fer tres escarments a l’any, preferim tenir tres noies violades cada mes? No m’ho puc creure! I els que ho haurien d’evitar — i no ho fan—, també han de ser penalitzats per immorals i immisericordiosos. O és que també suquen dels diners de la droga i prefereixen conduir un cotxe car i no pensar en les noies violades? Per què, si són víctimes sense culpa, no fan compassió a prou gent?
Aquest mes, una noia ha penjat uns missatges a Twitter que fan posar els pèls de punta. La història ha fet saltar l’alarma explicant uns fets que no són aïllats, que al menys tres cops al mes, tenen lloc a l’Hospital Clínic de Barcelona. I a Barcelona hi ha molts hospitals més! La mare d’aquesta noia treballa al Clínic i li ha contat un cas.  Es veu que una noia estava de festa amb amics i companys. Per uns moments, va descontrolar la seva beguda.  Un amic? —que deuria tenir aparença humana, deuria anar ben vestit i fins i tot deuria anar de simpàtic—, li va posar alguna cosa al que ella estava bevent i, en empassar-se el líquid, es va quedar inconscient en pocs minuts. Entre cinc xicots, se la van emportar al lavabo i la van violar fins a deixar-la en coma. Amics? Cada un d’ells és més animal que cinc bèsties juntes!
L’Institut Nacional de Toxicologia ha detectat un augment de violacions a noies joves que han estat drogades prèviament per a que no recordin res i no puguin identificar els agressors.
Els violadors tenen un mètode abjecte: converteixen la droga en pols i, de manera dissimulada, la posen als llavis o al lacrimal de les víctimes. Al contacte amb qualsevol mucosa, ja fa efecte. En cinc minuts, la noia perd la memòria de tot el que farà durant dues hores aproximadament. Quan es desperta no recorda res i els metges no poden trobar signes d’haver estat forçada i no hi ha ferides. Tampoc deixa rastre a l’organisme perquè no es pot detectar a la sang.
Quina o quines bèsties humanes han pogut dissenyar tal producte? No tenen filles? Probablement, sí! A tals monstres els sancionaria a jornada completa a les instal·lacions de la Sibèria. I, de tenir filles, els faria fer mig torn nocturn afegit! No seria més just i ètic sancionar els culpables que fer sarmonets de resignació a les víctimes?
El 29% de les violacions del 2015 van utilitzar aquesta droga.
I és que no es pot entendre com, a 2016, no sols no som capaços d’aturar uns delictes tan abominables, sinó que encara permetem que vagin en augment! Quina pot ser la veritable explicació? Suposo que la dels diners fàcils amb el mercadeig de drogues. Per què no es destinen més recursos, i més moral, a tallar de soca-rel aquest greu problema social? Qui no hi té veritable interès? Perquè per més que diguin que fan tot el que poden, no m’ho crec!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada