diumenge, 23 de març del 2014

L’economia del país i la pizza Tarradelles



L’economia del país i la pizza Tarradelles

Hola feministes! Aquesta llei de l’avortament, que no sé amb quins tripijocs (i quasi prefereixo no saber-los), tot just fa pocs dies van voler tirar endavant, encara està avortant més atrocitats. Sembla impossible, però sí! Cert és, que amb paraules i estadístiques, es pot jugar molt ... Però un govern demagògic que amb tota impunitat menteix i pretén enganyar, fins i tot als que l’han votat, hauria de dimitir de manera fulminant. I com a càstig, mínim, mínim... què sé jo? Potser els faria pujar al carro de La Cibeles i, a sol i ombra, els hi faria passar un parell de nits d’aquelles de fred madrileny ( que vés a saber... potser cou més que el fred català, perquè ells ho volen tenir tot amb marca the best). O també, com a càstig, se’ls podria posar un parell de dies a remull, com si fossin peixets (peixots) a l’estany del Retiro, (“buen”, entendreu que ho obvií per bones raons).
  Cap d’aquestes bestieses seria més denigrant que pretendre enganyar un país dient que la nova llei de l’avortament, com que naixeran més criatures, “millorarà l’economia espanyola”. Per uns moments, només d’escriure-ho, he tingut por que s’obrís el terra i se m’engolís cap a l’infern!
  Arran d’aquesta polèmica, vaig veure un vídeo on una parella, amb salaris molt baixos, explicaven el seu dolor per haver pres la decisió d’avortar donat que el seu fetus tenia malformacions. Després d’assessorar-se degudament, van ser conscients que, a ells, no els arribaven els diners per poder tenir cura de la criatura amb dignitat. Encara que haguessin buscat una altra feina, posant que l’haguessin trobat, no haurien pogut veure el fill, perquè no els donaria el temps ni per dormir el necessari. I amb molta tristesa, van ser conscients que no es podien permetre el luxe de tenir aquella criatura. Que havien d’avortar i esperar a poder tornar a quedar embarassats i tenir millor sort. I això, sense obviar el trauma que deixa de per vida, la manca de llibertat econòmica per poder prendre una decisió tan terrible.
  Aquestes vides, peperos, no milloren l’economia de cap país i HO SABEN PERFECTAMENT! CÍNICS! DOLENTS!  PERVERSOS!

  I anant de naps a cols, el que sí que milloraria l’economia familiar i acabaria amb tots els problemes d’obesitat femenina, seria menjar cada vespre, per sopar, pizza Tarradelles. Perquè tal i com ho presenta l’anunci, amb un concepte molt erroni de la idea de “bona mare”, només és bona aquella que després de servir la pizza, els mal educats de la seva família ni l’esperen per començar a menjar i, quan ella torna, només en queda un petit triangle que ha de repartir en quatre (per no sentir-se malament). Què malvats poden arribar a ser els publicistes! Quin mal que fan! Quantes errades “garrafals” en pocs segons!
  Un dels missatges que em queda clar és que menjant pizza Tarradelles, totes les mares “bones”, en tres mesos, estan cadavèriques i, en mig any, totes mortes! Senyor Gallardón, així també arreglaríem l’economia del país?
  Si us plau feministes, no compreu més pizza Tarradelles, al menys, mentre facin aquest anunci que atempta la dignitat femenina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada