dimarts, 30 de juny del 2015

A 2015, encara es pot prestar l'esposa?



La ploma per escriure ja no s’utilitza i de cotxes, tothom en té. I a 2015, hem d’acceptar que encara queden homes més disposats a vetllar més pels seus cotxes que per les seves mullers. No en sabem el percentatge perquè cap home ni dona ha mostrat cap interès en fer una enquesta ben feta, amb detector de mentides. A aquests homes, una ratlladeta al cotxe, els empipa molt més que, si sense voler, és clar, li fumen una plantofada emocional (en cap moment vull insinuar física), a la companya escollida per empentar la vida.
  Noel Gallangher, guitarrista i compositor de la banda anglesa de rock Oasis (que va tenir molta popularitat a mitjans dels anys 90), està molt enamorat del futbolista canari David Silva, que juga al Manchester City, el seu equip favorit. (Mea culpa: tant el nom del jugador, desconegut per mi, com l’equip l’he hagut de buscar per internet).
  I tant i tant li agrada, que ens unes declaracions a un programa de la NBC Sports, se’n va anar de la llengua. I tant li va marxar plató enllà que, malauradament (?), se li va escapar (vull suposar que sense pensar gaire, però tampoc sé l’hàbit que en té), que fins i  tot li deixaria tenir sexe amb la seva muller. Hem d’entendre que només li deixaria a ell, el seu favorit, i que no és tracta d’una tómbola on anar a fer cua; perquè si no el metge que el cura, o no, o bé l’advocat que li portaria el divorci hi tindrien a dir alguna cosa.
  Noel, segurament, abans de l’entrevista, no havia passat pel museu del Manchester, per acaronar copes, sinó que més aviat s’hauria empassat gola avall el contingut —líquid d’enterbolir cervells—, d’unes quantes copes. I no vull pas insultar-lo, sinó més aviat disculpar-lo per la seva pèrdua momentània de coneixement. Tot i que em sembla més perenne que momentània.
  Ho entendreu fàcilment: ell i el seu germà Liam, el vocalista, tenien per costum emborratxar-se força sovint i barallar-se públicament tant o més; molt més que el que la decència pot admetre. Els seus escàndols eren famosos
  Si fos esquimal, encara tira que et va! Anthony Quinn, a Los dientes del diablo, seguint els costums de la seva ètnia, li vol deixar al seu amic, la seva muller, per riure (és a dir per tenir-hi relacions). Però Noel no és esquimal!
  Què pot fer ara la seva muller? Fer la maleta? Telefonar a les seves amigues i prestar-los el marit sense passar cap llindar indecent per espantar-lo una mica? Potser així mig empatarien i podrien continuar plegats empentant els mals gols de la vida.
  I és que tots ho sabem: les relacions de parella són molt complicades. I qui no arribi a nivells mínims de decència, com Noel, al menys que dissimuli públicament! Perquè hi ha ments poc treballades que es poden confondre i, fins i tot, els pot fer gràcia.  Us podeu imaginar que l’esposa del Messi el prestés a tant l’hora de quaranta-cinc minuts? La cua s’assemblaria a la Via catalana! Fins i tot, hi hauria dones que ho haurien de fer per imposició dels seus marits!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada