dimecres, 23 d’abril del 2014

"...Hay que quitar el voto a las mujeres..."“…Hay que quitar el voto a las mujeres…”

Hola feministas! Fa uns dies ja…tot passejant per Pozuelo de Alarcón, no vaig tenir altra mala pensada que apropar-me a la Universidad Francisco de Vitoria i entrar a la presentació del llibre (perquè em feien mal el peus de tant caminar), La teologia feminista, significado y valoración, del professor Manfred Hanke.
  Quan va començar la intervenció del Bisbe d’Alcalá de Henares, Juan Antonio Reig Pla (valencianet, per a més inri), una mena de granissada em va començar a pujar des dels peus, fins a l’arrel dels cabells de dalt del cap; se’m va disparar una taquicàrdia explosiva i, es veu, vaig caure desmaiada. Quan vaig poder obrir els ulls, em vaig trobar al servei d’urgències de no sé quin hospital que hi havia per allà. En tornar-me una mitja consciència al meu mig cervell vaig sentir que algú em parlava:
     Senyora, no sabem exactament què li ha passat, però s’ha desmaiat. Les anàlisis diuen que està bé de pressió, el sucre normal, el cor se li veu trist, però aquesta afecció aguanta anys i panys... Podria estar sofrint de “feministitis”?
     Jo no sé quina malaltia és aquesta, però estava escoltant un bisbe que deia molts disbarats. És que li he sentit dir: “hay que quitarles el voto a las mujeres, porque últimamente piensan por su cuenta”!!!
     Si es refereix a Juan Antonio Reig Pla, aquí, ja hi estem acostumats i la gent no se li desmaia. Fins i tot, té els seus seguidors, i ha tingut recolzaments papals i d’altres bisbes...
     No! Impossible! Sap que a Nova Jersey, les dones van votar per primera vegada el 1776, al segle XVIII???? A Europa, les primeres dones que van poder votar van ser les finlandeses, el 1907. A Espanya, les dones van poder votar per primera vegada a les eleccions generals de 1933. Després va venir Franco i es van acabar totes les votacions, però pel referèndum de 1966 ja van poder tornar a votar. Sap quants anys tornaríem enrere? Estem a 2014!!!
     Ja, ja... Però és que aquest bisbe no sols ha dit això, també ha fet insultants declaracions sobre els homosexuals — als que vinculat amb corrupció i prostitució—, i també s’ha manifestat en contra de l’avortament.
     I abans de caure a terra encara vaig sentir que el feminisme ideològic és un pas en el procés de deconstrucció de la persona...
     Així ja sé quin mal té: vostè deu ser tan feminista que s’està deconstruint per dins! Cregui’m, si es vol curar, abans no quedi deconstruida del tot, torni cap a casa i no llegeixi res més on hi aparegui la paraula “feminisme”.
Abans d’acomiadar-me, aquell jove metge català, que tenia tanta paciència, em va explicar que aquest mateix bisbe està involucrat en un projecte d’acolliment de persones, AMS, atracció sexual vers el mateix sexe, a les que ofereixen itineraris de llibertat i esperança per a madurar com a persones...
Si us plau, feministes, estigueu molt al cas, no fos que ens passes amb el vot, el mateix que amb l’avortament! Jo em nego a pensar que el Déu del cel, ric en amor, compassiu i benigne, estimi més als homes que a les dones. No va tenir una mare a la que estimava molt? No va perdonar Maria Magdalena? Esperem doncs, que també sabrà perdonar aquest senyor bisbe el dia del seu penediment.

També la podeu trobar al Nació Solsona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada