dissabte, 14 de maig del 2016

Assassina potencial desassenyada


Encara ara no m’ho puc creure però és veritat! Ho acabo de llegir i noto que necessito teràpia d’escriptura per poder enviar-ho a la paperera de no reciclatge.
Es veu que una tal Cristina Pedroche, que jo no coneixia fins fa uns moments ( i potser és així com té el costum de donar-se a conèixer i que li facin cas), és una presentadora de La Sexta que, per sort, ara no està en actiu. A més, és model i actriu. Vaja, que ho sap fer tot i només amb vint-i-vuit anys. Estic convençuda, tal i com van les coses, que després de les seves polèmiques declaracions li començaran a ploure ofertes per fer de protagonista d’obres shakespearianes a Londres. I de portades, amb la roba que s’oblida de posar-se, també ni sortiran!  
I com a presentadora, què ha fet? Potser algú ja ho sap, però jo no n’estava al cas. Es veu que hi havia un programa de la Sexta que es titulava Se lo que hicisteis. La Pedroche el va presentar una temporada. I què hi feia? Estareu pensant en entrevistes a tertulians de pes o en informes interessants... Què va! Havia d’interpretar el paper d’una nena de casa bona amb desajustaments mentals. Quin o quina desajustat/ada mental pot haver pensat guió semblant? Doncs encara falta! Aquests desajustaments són: parlar amb ninots, aixecar-se de taula sense donar explicacions per introduir la publicitat i, ara ve la bona: donar cops d’ampolla al seu company de feina perquè li han dit que la violència fa pujar l’audiència. I voleu dir que la filosofia s’ha de treure del currículum acadèmic? Perquè si estudiant-ne una mica, surt això... Com es pot redreçar tanta incompetència?. És tanta la insensatesa que fa repulsió!
Malauradament, encara no he acabat. Pedroche, desassenyada per se, o bé per incompetència dels guionistes, o dels pares o per incapacitat de l’escola, que tot pot ser, també és masclista. La que faltava per arrodonir el duro!
Però deixeu-me fer un incís. Aquesta celebrity resulta que va estudiar a la King Juan Carlos University. Per llogar-hi cadires o tamborets de l’Ikea!
Doncs a aquesta University, ella hi anava en cotxe dos o tres cops per setmana. Els altres dies no, perquè tenia por. No us enganyo! Això ho ha dit en unes declaracions (que no sé qui ha pogut tenir interès en preguntar-li). Ara bé, no especifica si tenia por els dimarts o els dijous. Tant fa! Millor que no agafés mai el cotxe i, a poder ser, que li retirin el carnet. Perquè és tan estúpida com per dir públicament que ella no posa mai els intermitents perquè el sorollet que emeten  li fa ràbia. Ja ho he dit ben clar al títol, oi?
A més, amb el seu indiscutible prestigi s’atreveix a afirmar que: quan hi ha un problema a la carretera, normalment és una dona; dubten, van més lentes...

I és que avui en dia, ni haver passat per la King Juan Carlos University és senyal de res. Amb tot, a no ser imbècil de la talla cinc zeros, no s’aprèn a la universitat. Llegint cada dia deu ratlles es pot superar un nivell bàsic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada