dimecres, 11 de març del 2015

50 merderades d’ell



50 merderades d’ell

Tinc el plaer de no estar inclosa dins dels cent milions de persones que han llegit els tòpics del príncep blau d’en Grey  i la desvalguda Anastàsia. Que per convertir-los en rècord de vendes els han amanit amb BDSM. És a dir: en pràctiques de sexualitat no convencional: Bondage (lligaments eròtics executats sobre un persona vestida o nua), Disciplina, Dominació i Sadomasoquisme.
  Diuen algunes dones que, després d’haver llegit el llibre, han descobert noves formes de sexualitat que els han salvat la vida (que suposo, només enfonsada sexualment). I jo no m’ho crec. Estic segura que les han convertit en víctimes d’un pervertit màrqueting. Puc imaginar-me fàcilment com l’agència literària de les ombres, va signar un contracte amb alguna franquícia, a nivell mundial, de sexshop. Així en pla xinès, potser podria ser la cadena Fuetada feliç o bé Manilles alegres.
  També em nego a creure que, posem, 50 milions de dones, només la meitat, amb les seves corresponents parelles (homes /dones), hagin passat penúria sexual fins a la maduresa, esperant que la revelació divina els enviaria aquest diguem-ne, quadern d’apunts sexuals. Què l’estaven esperant com Moisès les Taules de la Llei? Impossible! Si no eren prou vidents com per anar, de més jovenetes, a un sexòleg/oga  o a un divertit sexshop, com podien endevinar que se’ls revelarien tan redemptores llissons?
  Estic seguríssima que el target d’aquesta obra (amb estudis de mercat pagats per l’ombrívola agencia literària i la cadena xinesa de sexshop, amb aportacions de capital privat d’alguns sexòlegs/ogues rics/ques), eren aquestes dones enfonsades sexualment. I que ara, afortunadament, tot i emmanillades i fuetejades, ja suren cap a la felicitat sexual. De l’altra, no n’estic parlant.
  Perquè el problema no era pas de falta de llibres. Si ens remuntem al sànscrit, i cap a l’any 250 dC. ja trobem els famosos trenta-sis capítols sobre sexualitat humana. Per no dir-ne més...
  Si l’embolic és aquest, quina mala llet, Sra. E.L. James! Que són les seves fantasies sexuals? Doncs jugui-les amb el seu marit, al seu llit!
  Però com a fèmina, no li puc perdonar que ens plantegi una dona cordereta, més ase que un peix, sense cap gen de guineu i que vulgui ser engolida per un llop. I que l’endemà al matí, estigui disposada a sortir de la panxa del llop, com els cabridets, per tornar a donar-li plaer, tot engolint-se-la. I a més, que ens ho plantegi com que la pobra cordereta, ase i peix, frueixi deixant-se engolir. Que potser no és conscient que les noietes joves són molt influenciables? Vol això per a elles? Ni ho ha pensat perquè no té filles.
  I és que ni com a diversió és acceptable passar l’estona veient que una dona necessita d’un home que la sotmeti per alliberar-la. Això no és llibertat. És un missatge erroni.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada